X
Prijzen
over-ons

Over Simpler

Waarom Simpler.nl?

Simpler is ontstaan vanuit een behoefte die je zelf misschien ook wel herkent. Als je een apparaat gaat kopen gebruik je vaak een vergelijkingssite. Maar wat als je helemaal niet weet wat je nu eigenlijk moet gaan vergelijken? Allerlei technische termen vliegen je om de oren en jij hebt geen idee waar je moet beginnen. Wat wij doen is eigenlijk wat een goede verkoper in een winkel zou doen om je te helpen: een paar gerichte vragen stellen om er achter te komen wat je precies zoekt om je vervolgens de beste en populairste producten te laten zien die daar bij passen. 

Onze missie

Met dit initiatief hebben we een heel duidelijk doel voor ogen: wij willen jouw koopbeslissingen simpler maken. Met slimme techniek en goede informatie helpen we jou om snel, eenvoudig en overzichtelijk tot een keuze te komen van het best passende product en de beste plek om het product aan te schaffen. 

Hoe verdient Simpler geld?

De manier waarop wij geld verdienen sluit helemaal aan bij onze missie. Wij willen jou helpen om het product te vinden dat bij je past en de beste plek om dat product te kopen. Alleen als wij daarin slagen krijgen wij commissie van de webshop waar jij het product uiteindelijk bestelt.  

100% onafhankelijk

Simpler is een betrouwbaar startpunt, omdat we 100% onafhankelijk zijn. Dat betekent dat we alle producten die er te koop zijn in ons advies meenemen. En ook dat alle webshops zich bij ons kunnen aansluiten, zodat jij een zuivere shop- en prijsvergelijking kunt maken. Staat jouw site er nog niet tussen? Ga dan naar onze contactpagina om dat te regelen! Of mail direct naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het team

Simpler is opgericht door Wouter Veenboer en Hans Wassink. Om onze missie (koopbeslissingen simpler maken) te verwezenlijken combineren wij onze kennis van zoekmachines, consumentengedrag en internet technologie. Vind je ons initiatief gaaf, wil je ons helpen of joinen, kunnen we samenwerken of wat dan ook… schroom niet om eens contact met ons op te nemen!

 Wouter Veenboer    Hans Wassink

Wouter Veenboer

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

Hans Wassink

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.