Home Magazine Korting pakken? Kijk bij het Expert Korting Festival.

Korting pakken? Kijk bij het Expert Korting Festival.

227
0

De komende twee weken kunnen in het teken staan van de herfstvakantie. Begin het najaar goed met een nieuwe wasmachine of droger. Wil je hiervoor niet te veel betalen? Dan kan je de komende twee weken terecht bij het Korting Festival van Expert. Elke dag geeft de winkel twintig procent korting op verschillende productgroepen.

Vanaf 23 oktober tot en met 5 november is er elke dag een ander productsoort afgeprijsd. Zo kan je vandaag navigatie en actioncams aanschaffen voor een lagere prijs. Als je online een van de deelnemende producten bestelt, dan wordt de korting meteen verwerkt en zie je dat terug in de nieuwe prijs.

De korting

Een aantal data om naar uit te kijken: woensdag 25 oktober zijn de (combi)magnetrons in de aanbieding en vrijdag 27 oktober zijn de koelkasten met twintig procent afgeprijsd. Voor volgende week kan je op woensdag afgeprijsde stofzuigers kopen en vrijdag goedkopere vaatwassers. Het Korting Festival wordt afgesloten met zaterdag 4 en zondag 5 november twintig procent korting op drogers en wasmachines.

Twijfel je over wat de juiste wasmachine voor jou is? Bekijk dan onze handige koopgids met tips waar je op moet letten bij een aankoop. Deze keuzehulp hebben we ook voor magnetrons, stofzuigers en koelkasten.

Let wel op: een nachtje slapen over je keuze is er niet bij. De kortingen zijn alleen de aangegeven dag geldig. Door de populariteit van het festival kan het helaas voorkomen dat je de nieuwe koelkast of vaatwasser niet de volgende dag in huis hebt.

Deel:
Article title

Laat een reactie achter